A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

29 серпня - День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Дата: 29.08.2022 11:15
Кількість переглядів: 603

Фото без опису

Шановні жителі громади!

29 серпня  у нашій державі відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Для відзначення дня пам’яті та героїзму загиблих захисників було обрано саме цю дату, оскільки її приурочено воєнним подіям на сході України, коли під час Іловайської операції українська армія зазнала найбільших втрат.

Сьогодні наші мужні воїни самовіддано захищають свою країну, відстоюють територіальну цілісність і сплачують за це неймовірну ціну. Ціну життя у цій жорстокій війні.

Пам`ятати та шанувати тих, хто пожертвував власним життям заради майбутнього України – наш святий обов`язок. Адже герої не вмирають, вони завжди живуть у наших серцях.

Переконаний, що ніхто і ніколи не забуде  тих, хто загинув на полі бою,  виборюючи територіальну цілісність України.  Ми завжди згадуватимемо їх і з величезною вдячністю, розповідатимемо про їх звитягу дітям та онукам.

Тож, закликаємо кожного з вас, в День пам'яті загиблих захисників України, щирою молитвою згадати бійців, які боролися і віддали життя за долю країни і наше з вами майбутнє.

Пам’ятаймо своїх Героїв!

Слава Україні!       

 

З повагою - Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук                   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь