A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти Кетрисанівської громади

Дата: 30.08.2022 15:31
Кількість переглядів: 786

Сьогодні, 30 серпня 2022 року, відбулася серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти Кетрисанівської громади «Серпневі акценти: реалії та перспективи розвитку освіти громади в умовах військового стану».

В роботі конференції взяли участь Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук, секретар сільської ради Людмила Олексієнко, перший заступник сільського голови Дмитро Гурдиш, депутати Кетрисанівської сільської ради Сергій Бергер та Сергій Німенко, керівники та представники колективів закладів освіти громади.

В ході конференції було розглянуто нагальні питання та актуальні теми галузі освіти, підведено підсумки минулого навчального року, поставлено пріоритетні завдання на 2022/2023 навчальний рік. Було  відзначено грамотами та грошовими винагородами педагогів, які підготували учнів-переможців обласного та Всеукраїнського рівнів.

Віктор Васильович привітав освітянську родину з початком навчального року та подякував педагогічним колективам за роботу, волонтерську та благодійну діяльність. А також наголосив, що тільки спільними зусиллями ми досягнемо успіхів у розвитку нашої освітньої галузі.

Депутати сільської ради Сергій Бергер та Сергій Німенко, які також є потужними сільгоспвиробниками зазначили, що освіта для нашої громади – це ще один фронт і ми будемо його впевнено тримати. Оскільки освіта – це те основне, за що ми будемо боротися на нашій мирній території, щоб наші діти були освічені та отримували якісну освіту.

Сільський голова Віктор Поліщук, депутати Кетрисанівської сільської ради Сергій Бергер та Сергій Німенко, заступник начальника відділу освіти Кетрисанівської сільської ради Микола Різанов вручили трудові книжки молодим вчителям та привітали їх з початком трудової діяльності в закладах освіти громади.

На завершення учасники ознайомилися із пріоритетними завданнями, які стоять перед освітянами на новий навчальний рік та прийняли рекомендації серпневої конференції.

І хоч у цьому році Серпнева конференція обпалена воєнними подіями, але для педагогів, вона залишається часом відліку нових справ, нового витка життя в освіті, що знаменує початок шкільного марафону довжиною ще в один рік. Тож бажаємо їм у цьому навчальному році невичерпних сил і творчого натхнення, ентузіазму та оптимізму. Адже наша Перемога не за горами! Віримо в Україну!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь