A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулася 16 сесія Кетрисанівської сільської ради

Дата: 30.09.2022 15:08
Кількість переглядів: 423

Сьогодні, 30  вересня, під головуванням Кетрисанівського сільського голови Віктора Поліщука відбулося засідання 16 сесії сільської ради VIII скликанняНа порядок денний було внесено 60 проектів рішень сільської ради.

Засідання розпочалося з привітань депутатів, які у міжсесійний період відзначили дні народження.

В ході засідання, депутати розглянули питання, що стосуються бюджету, а саме – внесення змін до бюджету Кетрисанівської сільської територіальної громади на 2022 рік, зміни до ставок та пільг зі сплати земельного податку на території Кетрисанівської сільської ради, зміни до рішення сільської ради від 24 червня 2021 року №1196 “Про встановлення розміру орендної плати за земельні ділянки комунальної власності на території Кетрисанівської сільської ради”.

Також депутати заслухали заступника начальника відділу освіти сільської ради Миколу Різанова, який  озвучив питання щодо перепрофілювання шкіл громади та приєднання дитячих садків з короткотривалою групою перебування дітей до відповідних шкіл. Так, 16 дитячих садків буде переформатовано у дошкільні підрозділи закладів освіти, 7 дитячих садків працюватимуть повний робочий день та залишаться зі статусом юридичної особи. Павлогірківський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів понижено до статусу початкової школи.

Крім того, депутати розглянули зміни до структури сільської ради, відділу освіти, комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників», майнові та земельні питання.

По всіх питаннях порядку денного прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь