Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Про недопущення використання газобалонних установок у багатоквартирних будинках, безпечного використання пічного опалення у побуті

Дата: 29.11.2022 16:58
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

На виконання протокольного доручення позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 24 листопада 2022 року №01-26/173/0.1 з метою запобігання виникненню під час опалювального сезону надзвичайних ситуацій, пожеж у багатоквартирних будинках та приватних домоволодіннях, які мають пічне опалення, рекомендувати управителям багатоквартирних житлових будинків (управляючі компанії, ОСББ та ЖБК) провести роз’яснювальну роботу з населенням щодо дотримання правил безпечного користування газом у побуті, а також правил користування опалювальними приладами.

Зокрема щодо недопущення використання населенням газобалонного обладнання у квартирах багатоквартирних будинків, дотримання вимог розміщення газобалонних установок у приватних домоволодіннях та їх експлуатації.

А також, провести роз’яснювальну роботу населенню житлових будинків, які користуються пічним опаленням, стосовно недопущення використання печей, що мають несправності цегляної кладки, тріщин, через які назовні виходять топочні гази і можуть вилітати іскри, використання горючих та легкозаймистих рідин, перегріву стінок печі, випадання з груби чи зольника жарин, горіння сажі, що накопичилась в димоході.

Особливу увагу звернути на недопущення залишати печі, які топляться, без нагляду або доручати наглядати за ними дітям.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь