Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Щодо розташування «Пункту незламності»

Дата: 03.12.2022 10:42
Кількість переглядів: 426

Фото без опису

На ФБ сторінці Бобринецького міського голови Л.Кравченка та у номерах газети «Честь хлібороба» від 26.11.22 року №87 та 29.11.22 №88 вказано про розташування «Пункту незламності» за адресою: м.Бобринець, вул.Незалежності, будинок 80.

Кетрисанівська сільська рада, як власник зазначеного приміщення повідомляє, що «Пункт незламності» за цією адресою не створено.

Для розташування «Пунктів незламності» необхідні певні умови, а саме: засоби електроживлення (генератори), обігріву (пічне або твердопаливне опалення), доступ до мережі Інтернет та інші. У разі довготривалого відключення електроенергії, забезпечити населення теплом та іншими ресурсами у цьому приміщенні буде неможливо. 

Люди потребують реального захисту! Тому не треба вводити громадян в оману і підійти до питання створення пунктів обігріву не формально, а згідно вимог. Адже працювати треба не для звіту перед обласною владою, а для людей, яким треба буде користуватися цими пунктами у разі необхідності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь