Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Дякуємо благодійникам за допомогу!

Дата: 28.02.2023 08:32
Кількість переглядів: 349

Кетрисанівська громада щиро дякує депутату Кропивницької районної ради Ковальовій Яні Миколаївні за неодноразово надану допомогу внутрішньо переміщеним особам  у 2022 році  у вигляді продуктів харчування, засобів гігієни та одягу.

У цьому році Яна Миколаївна також прийшла на допомогу. За її сприяння було організовано зустріч з директором благодійного фонду “CaritasKropyvnytskyi” священником Іваном Третяком. Поважні гості завітали до Кетрисанівської громади, поспілкувались з головою громади Поліщуком Віктором Васильовичем, вивчили потреби та питання переселенців.

Як зазначив священник Іван Третяк, на базі Парафії Різдва Святого Івана Хрестителя Української Греко-Католицької Церкви, яку він очолює, від початку повномасштабного вторгнення рф, створили гуманітарний центр імені Святого Миколая Чудотворця. В храмі надають духовну допомогу, заохочують до спільної молитви, де моляться за внутрішньо переміщених осіб та військових, які знаходяться на фронті та боронять нашу державу. Небайдужі парафіяни допомагають переселенцям та людям, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Благодійна організація Української Греко-Католицької Церкви “CaritasUkraine” є найбільш розгалуженим осередком в обласних центрах та парафіяльних спільнотах. За словами Отця Івана, фонд працює з 1992 року та допомагає потребуючим.

Допомога не змусила на себе довго чекати, 23 січня вимушені переселенці, які зареєстровані та проживають на території Кетрисанівської громади отримали 100 продуктових наборів та одяг б/у. 

Висловлюємо слова щирої вдячності Благодійному фонду “Українська Рада “Лицарів Колумба” (товариство християн та благодійна організація “Патріарша фундація “Мудра справа” за надану благодійну гуманітарну допомогу для вимушених переселенців, які проживають на території нашої громади.

Ваша підтримка є надзвичайно важливою в умовах військової агресії російської федерації проти України. Ми обов'язково переможемо!

Слава Україні! Слава нашим захисникам! Все буде Україна!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь