Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулося засідання виконавчого комітету Кетрисанівської сільської ради

Дата: 01.03.2023 14:15
Кількість переглядів: 860

28 лютого відбулося засідання виконавчого комітету Кетрисанівської сільської ради, на якому прийнято 42 рішення. 

Члени виконавчого комітету затвердили план роботи виконавчого комітету Кетрисанівської сільської ради на 2023 рік, перелік видів громадських робіт на 2023 рік, що мають суспільно-корисну спрямованість та відповідають потребам Кетрисанівської сільської територіальної громади, внесли зміни до структури комунального закладу “Василівський ліцей” та комунального закладу  “Кетрисанівський ліцей” сільської ради.

           Одним з важливих питань, яке розглянули на засіданні, було виділення із сільського бюджету 300000,00 грн. на співфінансування робіт на утримання автомобільної дороги О120105 Шишкине-Бобринка-Новоградівка для покращення стану дорожнього покриття.

           Начальником служби у справах дітей Юлією Піц проінформовано про надання статусу дитини-сироти трьом неповнолітнім дітям, встановлення піклування над дітьми-сиротами, надання дозволу органу опіки та піклування на вчинення правочину неповнолітньою дитиною, затвердження висновку органу опіки та піклування при виконавчому комітеті Кетрисанівської сільської ради про доцільність позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

           Членами виконавчого комітету вирішено надати одноразову адресну матеріальну допомогу 45 учасникам бойових дій на території інших держав та членам сімей військовослужбовців, які загинули під час проходження військової служби, і фактично проживають на території Кетрисанівської сільської ради, у сумі 1000,0 гривень кожному, на загальну суму 45000,0  гривень.

Також, враховуючи заяви жителів Кетрисанівської громади, надано грошову допомогу пораненим військовослужбовцям на суму 10000,0 грн., одноразову грошову допомогу на лікування на загальну суму 8000,0 грн, одноразову грошову допомогу на поховання на загальну суму 4000,0 грн..  

З питань встановлення  осіб, зайнятих постійним доглядом за особами, які потребують такого догляду, прийнято 14 рішень, 4 питання було відкладено у зв'язку з поданими неповними пакетами документів.

За результатами розгляду з усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь