Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Кетрисанівська громада приймає участь у проекті “Лабораторії творчого діалогу в громадах”

Дата: 02.03.2023 13:20
Кількість переглядів: 73

4 березня представники Кетрисанівської громади приймуть участь у тренінгу, щодо впровадження проекту “Лабораторії творчого діалогу в громадах”, який відбудеться в Кропивницькому.

Проект “Лабораторії творчого діалогу в громадах”, в якому бере участь Кіровоградська область реалізується Спілкою «Громадські ініціативи України» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» і спрямований на посилення діалогового підходу як важливого інструменту реалізації місцевого самоврядування в українських громадах.

Мета проекту - знайти порозуміння між мешканцями та іншими зацікавленими сторонами в громаді, врахувати інтереси різних груп при прийнятті рішень, побудувати стійку та продуктивну комунікацію між органами влади та жителями громади для вирішення актуальних проблем. 

У рамках проекту представники місцевого самоврядування з громад навчатимуться використовувати діалогові методики при проведенні консультацій з громадськістю та на практиці застосують набуті знання. У кожній з громад, які беруть участь в проекті, застосовуючи методи діалогового підходу, будуть обрані актуальні теми місцевого розвитку, з`ясовані різні бачення вирішення місцевих проблем, відбудуться громадські обговорення із залученням всіх зацікавлених сторін. Набутий досвід дозволить активніше залучати мешканців громад до процесів прийняття рішень на місцевому рівні в наступні роки, розкриє потенціал громад в процесі відновлення та відбудови, залучення додаткових ресурсів через співпрацю з державними та міжнародними фондами.

Допомагатиме громадам оволодіти інструментами діалогового підходу в процесі проведення громадських консультацій місцевий координатор із нашої області Сергій Ткаченко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь