Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Представникам шкільних дитячих парламентів Кетрисанівської громади вручили 5 сучасних ноутбуків

Дата: 10.04.2023 11:58
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

07 квітня 2023 року в Кетрисанівській сільській територіальній громаді відбулася знакова подія. Представникам шкільних дитячих парламентів Златопільської гімназії, Буховецького, Олексіївського та Федіївського ліцеїв, парламенту дітей Кетрисанівського будинку дитячої творчості вручили 5 сучасних ноутбуків, наданих НР Inc. з ліцензійним програмним забезпеченням від Microsoft.

Вручення відбулося у рамках впровадження 5-річної молодіжної програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Мріємо та діємо», спрямованої на розвиток та підтримку молоді в Україні, створення сприятливого середовища, в якому молодь матиме можливість реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку країни.

USAID, впроваджуючи програму «Мріємо та діємо», разом із «СпівДія» та Міністерством молоді та спорту України запустили проєкт «Співдія Ноут», в межах якого наші діти і змогли отримати омріяні подарунки.

Передали ноутбуки начальник Кропивницької районної військової адміністрації Віталій Пастушенко разом з керівником ГО "Стратегія майбутнього" Тетяною Котенко. Участь у заході також прийняв Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук. Він подякував дітям за те, що вони долучилися до акції «В єдності наша сила» та збирали кошти на дрона для наших Збройних Сил України, адже це є  вагомим внеском у нашу перемогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь