Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулася 18 сесія Кетрисанівської сільської ради

Дата: 10.04.2023 14:48
Кількість переглядів: 142

Фото без опису07 квітня 2023 року відбулося пленарне засідання 18 сесії сільської ради VIII скликання. На порядок денний було внесено 103 питання, з них 61 стосувалося земельних відносин.

Засідання розпочалося з привітань сільським головою Віктором Поліщуком депутатів, які у міжсесійний період відзначили дні народження.

Також Віктор Васильович вручив Диплом лауреата І ступеню представнику переможців у категорії «Народний спів» у VI Міжнародному вокальному конкурсі «Vokal-Art», депутату Кетрисанівської сільської ради Любов Петренко. Крім того, Любов Іванівна отримала Почесну Грамоту Кетрисанівської сільської ради за плідну працю у галузі культури, високий рівень професіоналізму, вагомий особистий внесок у розвиток самодіяльності громади.

На початку пленарного засідання, перед депутатами звітували начальник відділення поліції №3 (м.Бобринець) Кропивницького районного управління поліції ГУ Нацполіції в Кіровоградській області, підполковник поліції Олег Петров та поліцейський офіцер громади сектору превенцій Кропивницького РУП ГУНП в Кіровоградській області, капітан поліції Олег Степурський. В доповідях керівник правоохоронного органу та офіцер громади розповіли про основні показники в роботі за 2022 рік. Вони зазначили, що поліція докладає максимум зусиль для того, аби жителі Кетрисанівської громади почувалися у безпеці.

Присутні заслухали та прийняли ряд важливих рішень, попередньо детально розглянувши їх на засіданнях постійних профільних комісій, зокрема:

про внесення змін до Комплексної програми профілактики злочинності Кетрисанівської сільської ради на 2021-2023 роки;

про внесення змін до програми економічного і соціального розвитку Кетрисанівської сільської ради на 2022-2025 роки;

про затвердження звіту про виконання сільського бюджету Кетрисанівської сільської територіальної громади за 2022 рік (код бюджету 11537000000);

про внесення змін до рішення сільської ради від 16 грудня 2022 року № 3060 “Про бюджет Кетрисанівської сільської територіальної громади на 2023 рік(код бюджету 11537000000);

про створення Молодіжної ради при Кетрисанівській сільській раді;

про покладання обов’язків із вчинення нотаріальних дій, проведення державної реєстрації актів цивільного стану на старост старостинських округів Кетрисанівської сільської ради;

про внесення змін до Регламенту Кетрисанівської сільської ради восьмого скликання та затвердження його в новій редакції;

про внесення змін до Статуту Кетрисанівської сільської територіальної громади Кропивницького району Кіровоградської області та затвердження його в новій редакції.

Депутатами внесено зміни до структури та загальної чисельності апарату Кетрисанівської сільської ради, її виконавчих органів. Так, скорочено посаду першого заступника сільського голови, натомість введено посаду заступника, яку з 11 квітня 2023 року обійматиме Дмитро Гурдиш.

Крім того, було розглянуто питання, які стосувалися старост. Призначено старостою Василівського старостинського округу Валентина Курача, старостою Олексіївського старостинського округу – Світлану Бондаренко.

Земельні питання стосувалися затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність, поновлення договорів оренди земельних ділянок та укладення додаткових угод, поновлення договорів оренди земельних ділянок водного фонду, надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду.

По всіх питаннях порядку денного прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь