A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Маємо вчитись, маємо пам’ятати, маємо берегти

Дата: 11.04.2023 14:25
Кількість переглядів: 56

        05-08 квітня 2023 року представники від Кетрисанівської сільської ради долучилась до роботи навчального кемпу «Кампанії громадської участі задля порятунку культурної спадщини громад України», який було організовано в рамках проєкту «Адвокати спадщини: підтримка і просування місцевих ініціативних груп молоді», що виконується за співфінансування Національного фонду та підтримки демократії (NED).
       Фото без опису

 Програма підтримки молодіжних ініціатив впроваджується Агентством з розвитку приватної ініціативи (АРПІ) та Мережею українських ОГС для підтримки громад зі спадщиною GoHeritage! за співфінансування Фонду підтримки демократії NED (США).

Мета програми: залучити молодь громад до порятунку та збереження  культурної спадщини, яка потерпає від війни або перебуває поза увагою соціуму для підвищення її цінності, впізнаваності та популяризації такої спадщини у локальному, національному чи міжнародному вимірах.
Фото без опису

Впродовж навчального кемпу в м. Яремче Івано-Франківської області всі учасники працювали злагоджено, послуговуючись заздалегідь складеною організаторами заходу програмою. 

 Під час роботи було виконано масу завдань, а саме:

  • подано проблеми та сформульовано мету для компаній з адвокасі в сфері порятунку культурної спадщини своєї громади – було створено та представлено дерево проблем;
  • розглянуто систему влади в Україні – через практичні вправи в командах;
  • відтворено аналіз політики; акцентовано увагу на ігровому полі компанії з адвокасі: мішені, союзники, противники, нейтрали;
  • представлено логіку повної проєктної пропозиції;
  • подано комунікацію цінності культурної спадщини для громад тощо.

На заходах у межах навчального кемпу були представлені теоретичні та практичні питання.

У ході реалізації проекту було відібрано цікаві ідеї для публікацій в розділі «Успішні історії громад»,  в тому числі і наша.  В третьому етапі даного проекту буде змагання за реалізацію окремих проектів в напрямку гуртування громад навколо проблем спадщини, з його подальшим фінансуванням.
Фото без опису

Щира вдячність оранізаторам за цікаві тренінги, командну роботу спікерів та професіоналізм.

Маємо надію на гідну оцінку ідей небайдужих до культурної спадщини жителів Кетрисанівщини! Тільки спільними зусиллями ми можемо отримати перемогу на всіх фронтах!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь