Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Вітання з Днем фермера

Дата: 19.06.2023 07:37
Кількість переглядів: 59

Шановні фермери!

В усі часи праця фермера була і залишається нелегкою, напруженою, сповненою складнощів, яка триває практично без свят і вихідних, але такою важливою та потрібною для добробуту та благополуччя нашої країни. Бути фермером – це почесно.

Фермери Кетрисанівської громади, які всі аграрії, долучилися до підтримки Збройних Сил України, постійно надають благодійну допомогу військовим та тимчасово переміщеним людям. Від їхньої успішної праці залежить продовольча безпека України.

Завдяки своїй наполегливості, відповідальному ставленню до роботи, аграрії в оптимальні терміни завершили посівну кампанію і активно готуються до жнив.

Висловлюю глибоку вдячність кожному із фермерів за їхню соціальну відповідальність та допомогу у розбудові рідного краю.

Дякую усім фермерам Кетрисанівської громади за наполегливу працю! Бажаю Вам високих врожаїв та гарної погоди. А головне – миру і перемоги. Будемо із хлібом – будемо у безпеці!  Нехай наливаються врожаєм засіяні поля, а ваші сім’ї – достатком і благополуччям.

Зі святом! Разом до перемоги!

 

З повагою – Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь