A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів: чи може фахівець цієї професії отримати ваучер та підвищити кваліфікацію?

Дата: 05.07.2023 13:43
Кількість переглядів: 29

Фото без опису

Насамперед зазначимо, що відповідно професійного стандарту “Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів” (пункту 2.3), затвердженого наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від                      21 вересня 2020 року № 1849, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів зобов’язаний не рідше одного разу на 5 років підвищувати кваліфікацію.

Для підвищення кваліфікації слюсар з ремонту колісних транспортних засобів може скористатися правом на отримання ваучера, якщо він належить до категорії громадян, яким може бути виданий ваучер (до них належать і внутрішньо переміщені особи працездатного віку (за відсутності підходящої роботи)).

Підвищення кваліфікації слюсаря з ремонту колісних транспортних засобів може бути сплачено Державною службою зайнятості, адже ця професія включена до Переліку професій, спеціальностей, для навчання за якими може бути виданий ваучер.

Пройти підвищення кваліфікації слюсар з ремонту колісних транспортних засобів може в закладах освіти, які мають право проводити навчання за ваучером. Перелік таких закладів (станом на 31 травня 2023 року) розміщений на вебсторінці Міністерства освіти і науки України - http://surl.li/vnhl

Довідково. Цей матеріал є черговим з низки запитань-відповідей щодо отримання ваучерів на навчання. Попередній матеріал був розміщений на сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у соціальній мережі  Facebook 3 липня 2023 року http://surl.li/ityve

Все про ваучер на вебсторінці Державного центру зайнятості за посиланням http://surl.li/feqeq

Є інші питання сфери зайнятості? Контакти тут https://is.gd/20aDFB Пишіть у телеграм https://t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь