A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Кіровоградщина: послуги з профорієнтації можливо отримати дистанційно в онлайн форматі

Дата: 05.07.2023 16:22
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

Якщо вам потрібна допомога у виборі професії, якщо ви плануєте змінити напрям професійної діяльності, вирішуєте, на кого піти вчитися. Служба зайнятості вам у цьому допоможе!

Ми запрошуємо вас скористатися веббазованою платформою для онлайн профорієнтаційного консультування «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа». Платформа створена з метою надання послуг з профорієнтації у дистанційному режимі, для всіх, хто планує свій професійний шлях.

За допомогою даного онлайн-сервісу надається можливість безкоштовно пройти профорієнтаційне тестування як старшокласникам, які ще тільки стоять на порозі професійного вибору, так і дорослим, котрі бажають змінити професію (вікова категорія від 14 до 60 років).

Не кожен має змогу провести дві-три години в центрі зайнятості, але кожен користувач платформи має змогу пройти тестування з будь-яких електронних носіїв, у яких є доступ до мережі Інтернет.

 Профорієнтаційна платформа «Моя професія: консультаційна мережа» заснована на діагностиці й зіставленні трьох основних факторів успішного професійного навчання й самореалізації: 

- професійна мотивація – глибинні професійні інтереси й цінності;

- структура інтелекту – рівень розвитку інтелекту (ІQ) і специфіка структури здібностей;

- психологічні схильності (схильність до певних видів професійної діяльності).
           Проходження усіх тестів гарантує високу результативність діагностики та максимально приближений професійний вибір для людини, яка проходить тестування. За результатами повного тестування  та профконсультаційної співбесіди програма формує комплексний звіт.

Ми перетворюємо вибір майбутньої професії на обґрунтований прогноз і, разом з тим, робимо систему профорієнтаційного консультування загальнодоступною.

Яким чином можна зареєструватися та пройти тестування?

Реєструватися на профорієнтаційній платформі «Моя професія: консультаційна мережа» можна зайшовши безпосередньо за посиланням https://myprofession.com.ua.   

Наші фахівці нададуть вам не  лише професійну консультацію щодо вибору напряму професійної діяльності, а й розкажуть про пропозиції на ринку праці.

Треба пам’ятати,    що зайва година часу, витрачена на усвідомлення професійних вподобань, може заощадити роки марних зусиль у «пошуку професії по душі» в майбутньому.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь