A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Чи може шкільний вчитель російської мови здобути кваліфікацію “Вчитель української мови і літератури” з використанням ваучера?

Дата: 12.07.2023 11:30
Кількість переглядів: 31

Фото без опису

Так, може. 

Перелік професій, спеціальностей, для навчання за якими може бути виданий ваучер, затверджений наказом Міністерства економіки України від 11 квітня 2023 року № 2040, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 12 травня 2023 року за № 793/39849, містить, серед іншого, спеціальність “Середня освіта (за предметними спеціальностями)”. До цього є одне застереження – можна здобути тільки кваліфікації “Вчитель математики”, “Вчитель фізики”, “Вчитель хімії” та “Вчитель української мови і літератури”.

Тож якщо шкільний вчитель (у тому числі той, який викладав російську мову і літературу) належить до категорії громадян, які мають право на отримання ваучера, він може здобути одну з чотирьох вказаних кваліфікацій. До них належить і кваліфікація “Вчитель української мови і літератури”. 

Примітка. Цей матеріал є черговим в серії матеріалів про ваучери. Попередній матеріал був розміщений на сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у соціальній мережі Facebook - http://surl.li/izcaf

 

Ознайомитись з переліком закладів освіти, які мають право навчати з використанням ваучера, можна на вебсторінці Міністерства освіти і науки України http://surl.li/vnhl   

Все про ваучер на вебсторінці Державного центру зайнятості за посиланням http://surl.li/feqeq

Є інші питання сфери зайнятості? Контакти тут https://is.gd/20aDFB Пишіть у телеграм https://t.me/dcz_kir

 

#ДСЗ #Правовий_порадник_шукача_роботи #Зайнятість_ВПО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь