Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Передача Послом Республіки Молдови в Україні візка для Героя Кетрисанівської громади

Дата: 08.08.2023 13:54
Кількість переглядів: 72

   Фото без опису

Сьогодні Україна та український народ переживають важкі часи. Найкращі сини та доньки, не шкодуючи власного життя, захищають кордони нашої держави, виборюючи народу мирне майбутнє. Наш народ – вільний, сильний, незламний, тож як би тяжко не було, основне завдання сьогодні боротися, підтримувати одне одного та допомагати. Не важливо де саме, в тилу чи на бойовій позиції – ми маємо рухатись в одному напрямку.

   03 серпня сільський голова Віктор Поліщук , секретар Людмила Олексієнко та заступник сільського голови Дмитро Гурдиш спільно з ГО «Товариство молдавської культури в місті Києві» Світланою Демчак та головою ГО «Стратегія майбутнього» Тетяною Котенко  організували передачу Послом Республіки Молдови в Україні Валеріу Ківєрь електричного візка для Героя Кетрисанівської громади - ОМЕЛЬЧУКА АРТЕМА СТАНІСЛАВОВИЧА, який отримав поранення, захищаючи Україну. Щира подяка всім причетним до гарної і потрібної справи.

    Омельчук Артем Станіславович - людина, що ціною свого здоров’я, ризикуючи життям, боронив спокій українців і наше  право на мирне життя.  З перших днів  повномасштабного вторгнення був у перших рядах захисників, демонстрував хоробрість, силу духу та патріотизм. Має нагороду «За добру службу». Артем Станіславович був змушений перервати службу, адже отримав ряд тяжких поранень через які не може повноцінно жити, тож сучасний інвалідний візок потрібен Герою, адже зможе полегшити його життя на шляху до відновлення.

     Від імені громади виражаємо велику вдячність Артему Станіславовичу за героїзм. Щиро бажаємо здійснення мрії в майбутньому стати на ноги і жити повноцінним життям.

     Ніколи не забудемо вашого подвигу і ніколи не пробачимо клятого ворога.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь