Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Шановні жителі Кетрисанівської громади!

Дата: 23.08.2023 00:01
Кількість переглядів: 35

 Фото без опису

Від імені депутатського корпусу Кетрисанівської сільської ради,  від себе особисто прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України!

   Державний прапор – один із символів незалежності України! У двох кольорових смугах – історія нашої країни. Це свобода і незламність наших громадян. День Незалежності України – велике свято для кожного українця. Це день сили та волі.

  24 серпня – дата, яка уособлює в собі давнє прагнення українців до свободи і незалежності. Нині, у нелегкий військовий час для країни, День Незалежності набуває особливого значення.

  На жаль, український народ і нині виборює право на вільний, демократичний та цивілізований розвиток. Ми продовжуємо відстоювати принципи суверенності, неподільності української держави. Об’єднані любов’ю до рідної Батьківщини, захищаємо її цілісність та  незалежність.

  У День Незалежності України від щирого серця бажаємо кожній українській родині міцного здоров’я, благополуччя, процвітання та мирного, спокійного майбутнього!

 Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а праця та натхнення будуть запорукою розбудови України.

  У темні години ворожої жорстокої навали в серці яскраво горить шевченківський вогонь любові до рідної України - країни гір і степів, швидких річок і золотих полів, зелених лісів і глибоких морів, відважних і гордих, гідних і люблячих людей. Зі святом!

 

 

Віктор Поліщук,

Кетрисанівський сільський голова

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь