Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Дата: 29.08.2023 07:40
Кількість переглядів: 385

Шановна громадо!

29 серпня ми вшановуємо  захисників України, які, боронячи нашу Батьківщину, віддали своє життя за її свободу, незалежність та територіальну цілісність.

Війна з рашистськими загарбниками стала важким випробуванням і трагедією для сотень тисяч українців — тих, хто безпосередньо знаходиться на території бойових дій, і тих, хто безмежно довгими й тривожними днями і ночами чекає вдома повернення своїх синів, чоловіків, батьків, коханих, друзів.

Час не підвладний викреслити з пам’яті героїчні подвиги, приклади вірності військовому обов’язку, що продемонстрували наші воїни, наші земляки, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Тисячі смертей українських воїнів з 2014 року. Тисячі особистих трагедій з 24 лютого 2022 року. За цей період Кетрисанівська громада прощалася з 34 Героями…

Обов’язок кожного з нас завжди пам’ятати про тих, хто віддав життя, захищаючи Україну. Адже Герої живі, поки жива пам’ять про них.

У глибокі шанобі ми схиляємо голову перед близькими та рідними кожного загиблого захисника і захисниці, в пошані до кожного нашого Героя, адже жодні слова не зможуть вгамувати цей біль втрати.

Герої не вмирають!

Вони навічно залишаються в наших серцях і пам‘яті.

Слава Героям України!

 

З повагою – Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь