Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

У Кетрисанівській громаді вшанували загиблих захисників

Дата: 29.08.2023 13:10
Кількість переглядів: 50

Сьогодні, 29 серпня, Україна відзначає День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. У цей день наша країна вшановує тих, хто віддав найцінніше - власне життя, захищаючи право українців на самостійність. 

Пам'ять про наших загиблих земляків, уродженців Кетрисанівської громади, було вшановано за участі Кетрисанівського сільського голови Віктора Поліщука в Свято-Миколаївському храмі м.Бобринець. У храмі відбулася панахида за загиблими Героями, яку здійснили настоятель Свято-Миколаївського храму отець Володимир Ткаченко в співслужінні з отцем Миколаєм Ониськом.

В знак глибокої шани, поваги та вдячності, сільський голова Віктор Поліщук поклав квіти до меморіалу загиблим воїнам АТО та могили отця Юрія Ониська, розташованих на території подвір’я церкви.

Цього ж дня, у селі Кетрисанівка на Алеї Слави загиблим захисникам України, в рамках акції пам’яті «Сонях», відбувся мітинг за участі секретаря Кетрисанівської сільської ради Людмили Олексієнко, заступника сільського голови Дмитра Гурдиша, представників  громадськості. Під час мітингу було урочисто приспущено Державний Прапор України. О 9.00 год. ранку присутні всі разом долучилися до загальнонаціональної хвилини мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Пам'ять про кожного загиблого захисника вшановано покладанням квітів керівництвом та старостами громади до могил Героїв. Вони боролися з ворогом, не шкодуючи себе, не шукаючи слави чи нагород. Вони боролися за нас — за тих, хто залишився в тилу. Ми завжди пам’ятатимемо про них.

Світла пам’ять, вічна шана та безмежна вдячність!

Слава Україні! Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь