Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулася конференція освітян Кетрисанівської громади

Дата: 31.08.2023 16:17
Кількість переглядів: 58

30 серпня 2023 року у великій залі адміністративного приміщення м.Бобринець зібралися педагоги закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Кетрисанівської сільської ради на пленарну частину конференції Серпневий інтенсив «Освіта наближає перемогу: досвід, цінності, можливості».

Учасників серпневого зібрання привітали Поліщук Віктор Васильович – сільський голова Кетрисанівської сільської ради, Бергер Сергій Володимирович - депутат Кетрисанівської сільської ради, голова СФГ «Даманське», Німенко Сергій Іванович - депутат Кетрисанівської сільської ради, керуючий СФГ «Галина».

По особливому щемно звучали слова-вітання від учнів комунального закладу «Тарасівський ліцей».

У ході конференції традиційно було підведено підсумки роботи закладів освіти за минулий навчальний рік, висвітлено важливі цінності, розглянуті можливості, окреслено плани та розставлено акценти на новий навчальний рік.

За результатами проведення учнівських олімпіад та конкурсів з навчальних предметів III (обласного) етапу нагороджено преміями та грамотами директорів закладів та педагогічних працівників, які підготували учнів-переможців.

З нагоди 105-ї річниці від дня народження Василя Сухомлинського відзначено педагогічні колективи та вчителів закладів освіти громади, які стали переможцями заходів у рамках Декади «Код Сухомлинського». Їм вручено грамоти та пам’ятні відзнаки.

Учасники зібрання заслухали доповіді з досвіду роботи за минулий навчальний рік Ірини Петрівни Черненко, директора КЗ «Тарасівський ліцей», Ілони Олександрівни Радчук, заступника директора з навчально-виховної роботи КЗ «Витязівський ліцей», Олени Володимирівни Сендзюк, педагога-організатора КЗ "Василівський ліцей" та Інни Іванівни Каземірової, завідувача КЗ «Буховецький заклад дошкільної освіти (ясла- садок) «Ромашка» Кетрисанівської сільської ради.

І незважаючи на те, що сьогодні сортується все через сито війни: мрії, цінності, друзі … Бажаємо, щоб новий навчальний рік був багатим на нові здобутки, творчі пошуки, цікаве освітянське життя. Тож вдалого нового навчального року, освітяни!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь