Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Провела засідання постійна комісія сільської ради з питань бюджету, фінансів, власності

Дата: 28.09.2023 15:50
Кількість переглядів: 170

Сьогодні, 28 вересня 2023 року, під керівництвом Сергія Бергера працювала постійна комісія сільської ради з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності  та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення.

Депутати обговорювали питання порядку денного, які планується розглянути на 21 сесії Кетрисанівської сільської ради.

Найперше депутати заслухали інформацію заступника командира батальйону Управління поліцейської охорони Державної служби охорони Олександра Ляшецького, який запропонував Кетрисанівській територіальній громаді долучитися на договірних засадах до послуг з технічної охорони об’єктів.

Т.в.о. начальника відділення поліції №3 (м.Бобринець) Кропивницького РУП  ГУ НП в Кіровоградській області Юрій Хандис доповів про зміни до Комплексної програми профілактики злочинності Кетрисанівської сільської ради та продовження строку її дії. Змінами передбачено придбання службового автомобіля для ще одного поліцейського офіцера громади та облаштування поліцейської станції в селі Кетрисанівка.

Щодо проєкту рішення про зміни до бюджету Кетрисанівської сільської ради на 2023 рік інформувала начальник фінансового управління сільської ради Людмила Нестеренко.

Загалом, на розгляд пленарного засідання 21 сесії сільської ради постійною комісією  внесено 21 питання.

За результатами засідання прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь