Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради

Дата: 30.10.2023 15:44
Кількість переглядів: 382

Сьогодні, 30 жовтня 2023 року відбулося засідання виконавчого комітету Кетрисанівської сільської ради, яке провів сільський голова Віктор Поліщук.

У засіданні прийняли участь 27 членів виконкому, 4 були відсутні по поважних причинах.  

На початку засідання голова виконавчого комітету доповів присутнім, що до складу виконавчого комітету включено заступника начальника відділу освіти Аллу Богданову. Чотирьох членів виконавчого комітету привітали із днями народжень, які вони відзначили у період між засіданнями.

Члени виконавчого комітету опрацювали 20 проектів рішень, серед яких наступні питання:

про затвердження плану заходів щодо складання проєкту бюджету Кетрисанівської сільської територіальної громади на 2024 рік;

про внесення змін до складу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Кетрисанівської сільської ради;

про внесення змін до Порядку надання одноразової матеріальної допомоги членам сімей загиблих (померлих) та пораненим, які брали (беруть) безпосередню участь у бойових діях або забезпечували (забезпечують) здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії;

про надання дозволу органу опіки та піклування при виконавчому комітеті Кетрисанівської сільської ради на вчинення правочину неповнолітньою дитиною.

Трьох дітей, які мають статус дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування зараховано на квартирний облік.

Трьом дітям (з числа внутрішньо переміщених) надали статус дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Одноразову матеріальну допомогу на лікування унаслідок поранення (за поданими заявами) отримали 7 військових на загальну суму 35000,0 грн., на лікування одному жителю громади надано 5000,0 грн., на поховання – 2000,0 гривень.

Також рішенням виконавчого комітету утворено Ветеранський хаб, до складу якого увійшли 19 учасників. Його створено для надання допомоги військовослужбовцям, звільненим з військової служби під час воєнного стану за станом здоров’я – на підставі висновку (постанови) військово-лікарської комісії про непридатність до військової служби, з виключенням з військового обліку, з метою надання їм широкого спектру послуг (освітніх, медичних, психологічних, допомоги щодо працевлаштування, соціальної адаптації, соціального захисту тощо)

У різному розглядали питання про початок опалювального сезону закладів освіти, медицини та соціальної сфери громади, проведення ямкового ремонту доріг на території громади, сплати мінімального податкового зобов’язання землекористувачами, укладення декларацій із сімейними лікарями працівниками сільської ради, про мобілізаційні завдання Міноборони з вилучення транспортних засобів, про відновлення електронного декларування.

За результатами розгляду порядку денного прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь