Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

В Київській області відбулась третя партнерська зустріч "Реформа харчування: виклики, досягнення, перспективи”

Дата: 02.11.2023 16:59
Кількість переглядів: 69

  В Київській області відбулась третя партнерська зустріч "Реформа харчування: виклики, досягнення, перспективи” 

 Ця подія стала завершальною в циклі заходів, організованих Київською обласною адміністрацією для колег з інших областей задля обміну досвідом  впровадження реформи шкільного харчування між регіонами. 

 На заході були присутні очільники 12 обласних військових адміністрацій, в тому числі начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович та заступниця начальника Кіровоградської ОВА Катерина Колтунова. Там вони ознайомились з "реформою в дії" -  успішними  прикладами впровадження змін.  Побачили, як на практиці  використовуються технологічні моделі організації харчування, як-от базові та опорні кухні,  почули відгуки від колег щодо оновленого меню та інших інновацій, які використовують в школах та садочках Київщини, аби забезпечити дітей здоровою та поживною їжею. 

 Крім того, учасники заходу побували й на будівництві фабрики-кухні в Бучі, яка вже зовсім скоро розпочне свою роботу і годуватиме понад 10 тисяч дітей з 30 закладів Київської області.

 До участі в робочій нараді долучилась Перша леді України Олена Зеленська,   Заступник Керівника Офісу Президента України Олексій Кулеба та представники Офісу Президента.

 "Наша реформа вже давно не тільки про харчування. Вона про спільні дії. За час спротиву ворогу українці навчилися взаємодії як ніхто у світі. І це найкраща основа для позитивних змін – не чекати готових, а брати участь у їх розробці, як ви зараз. В умовах війни все набуло іншого значення. І реформа шкільного харчування теж. Вона стала ще однією формою українського самозахисту – захисту наших дітей, нашого майбутнього", - зазначила Олена 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь