Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Підтримка для родин загиблих, зниклих безвісти та полонених військовослужбовців

Дата: 04.12.2023 11:54
Кількість переглядів: 437

У складний воєнний час особливої уваги і підтримки потребують родини загиблих, зниклих безвісти та полонених військовослужбовців.

Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук, секретар сільської ради Людмила Олексієнко, заступник сільського голови Дмитро Гурдиш організували роздачу продуктових наборів у Кетрисанівській громаді.

43 продуктових наборів отримали члени сімей загиблих військових, 16 – родини зниклих безвісти, 3 – сім'ї тих, хто в полоні. Принагідно, керівництво громади спілкувалося з тими, хто отримував продуктові набори та пропонувало всебічну допомогу та підтримку.

Ми вкотре дякуємо благодійникам – Товариству червоного хреста України, які надали продуктові набори. Завдяки їм вдалося підтримати родини наших мужніх і відважних воїнів.

Дуже важливо підтримувати родини загиблих, зниклих безвісти та полонених військовослужбовців. Кожна така родина має відчувати турботу і вдячність.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь