Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

У селах громади відвідали людей з інвалідністю

Дата: 04.12.2023 14:18
Кількість переглядів: 54

Проведення Міжнародного дня людей з інвалідністю спрямовано на привернення уваги до проблем цієї категорії суспільства, захист їх гідності, прав та добробуту.

Звичайно, цей день не можна називати святковим, проте він підкреслює необхідність постійної уваги і турботи до людей з особливими потребами.

Так, протягом минулого тижня, до Міжнародного дня людей з інвалідністю, за ініціативи керівництва Кетрисанівської сільської територіальної громади, працівники культури спільно зі старостами відвідали 271 родину, де опікуються особами з особливими потребами. Загалом на обліку у громаді перебувають 38 інвалідів І групи, 183 – ІІ групи, 50 - діти з інвалідністю. Всі вони отримали відповідну гуманітарну допомогу, яка була надана Благодійними фондами.

Люди з обмеженими можливостями кожного дня долають труднощі та виявляють стійкість духу та непохитну віру в життя, якій можуть позаздрити більшість людей. Тож хочеться побажати вам витримки, мужності, оптимізму, віри та щастя і достатку у ваших оселях.

Хочемо подякувати всім, хто опікується інвалідами, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги — реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь