A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

07 грудня - День місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2023 07:17
Кількість переглядів: 149

Шановні депутати, колеги, працівники місцевого самоврядування!

 

Вітаю кожного з вас, усіх мешканців Кетрисанівської громади зі святом – Днем місцевого самоврядування!

Сказати, що цей рік знову непростий для місцевого самоврядування – нічого не сказати. Війна відібрала у нас все, до чого ми звикли. Разом з тим, ми стали відповідальніші, людяніші, чесніші і зрозуміли дійсно важливі речі.

Зараз, в умовах війни, ми всі працюємо заради перемоги, тому відклали всі партійні агітації, змагання та піар-кампанії. Ми всі – жителі Кетрисанівської громади є однією великою родиною, яка стала єдиним «організмом» місцевого самоврядування, де кожен – важливий. Адже саме єдність допомагає нам у війні.

Я гордий, що 22 депутати Кетрисанівської сільської ради та 31 член виконавчого комітету Кетрисанівської сільської ради в цей непростий час завжди мають здатність знаходити порозуміння і працювати в інтересах громади, приймати важливі рішення. Перед нами багато викликів. І не всі плани вдається реалізувати швидко і відразу, але ми працюємо, долаємо кризові ситуації, втілюємо в життя наші задуми.

Я був і залишаюсь оптимістом, бо перемоги не досягти без віри в краще і без успішного самоврядування. Дякую усім, хто сьогодні працює на зміцнення Кетрисанівської громади – депутатам, старостам та всім посадовим особам місцевого самоврядування, кожному небайдужому жителю громади!

У нас у всіх спільна мета – побудувати успішну Україну, яка починається з можливості добре жити і працювати в рідних містах  і селах завдяки єдності та активності кожного мешканця.

Бажаю всім нам успіхів у задуманих справах, енергії та оптимізму, міцного здоров’я, миру та добробуту. Продовжуємо разом йти до омріяної Перемоги!

Ми сильні, коли єдині!

 

З повагою, Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь