A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради

Дата: 15.12.2023 14:21
Кількість переглядів: 353

Сьогодні, 15 грудня 2023 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Кетрисанівської сільської ради, яке провів сільський голова Віктор Поліщук. У засіданні прийняли участь 30 членів виконкому, староста Олексіївського старостинського округу була відсутня з поважних причин.

Члени виконавчого комітету опрацювали 15 проєктів рішень.

Основним питанням порядку денного було схвалення проекту бюджету Кетрисанівської сільської територіальної громади на 2024 рік (доповідала начальник фінансового управління Людмила Нестеренко). Також затверджено план роботи виконавчого комітету Кетрисанівської сільської ради на 2024 рік та поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води.

Двом дітям (з числа внутрішньо переміщених) надали статус дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, над однією дитиною-сиротою встановлено опіку.

Одноразову матеріальну допомогу на лікування унаслідок поранення отримали 4 військових на загальну суму 20000,0 грн, на лікування у зв’язку з важкими хворобами 6 жителям громади надано 27000,0 грн.

У різному розглядали питання співпраці старост сільської ради з директорами закладів освіти в округах, підготовки звітів старостами старостинських округів за 2023 рік, з подальшим затвердженням їх на сесії сільської ради.

За результатами розгляду з усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь