A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відвідали поранених військових у Кропивницькій лікарні

Дата: 21.12.2023 09:42
Кількість переглядів: 589

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, Кетрисанівська сільська рада усіляко допомає військовим.

Тож 20 грудня 2023 року, напередодні Різдвяних свят, працівники культури Кетрисанівської сільської ради, аматори, а саме: Любов та Микола Петренки, Тетяна Ткаченко, Ельвіра Балагура, Таміла Лавроьонова, Світлана Драчук, Любов Новікова, Інна Шкрьобка відвідали наших захисників, які проходять лікування та реабілітацію в одній із лікарень в Кропивницькому.

Поїздка відбулася за ініціативи Кетрисанівського сільського голови Віктора Поліщука, супроводжувала аматорів завідувач сектору сільської ради Наталія Сорочан. Завдяки небайдужим жителям громади, особливо бібліотекарям, було зібрано та доставлено до лікарні картоплю, моркву, буряки, цибулю, гарбузи, олію, квасолю, сушені фрукти, горіхи, яблука, консервацію, печиво, солодощі. Долучилися до приємної місії і працівники апарату та виконавчих органів Кетрисанівської сільської ради, зібравши кошти та закупивши продукти харчування. Кожен військовий отримав символічні новорічні подарунки та особисті обереги, наші господині пригостили всіх домашньою випічкою, тортами, подарували засоби гігієни, комплекти білизни, шкарпетки та інші необхідні речі. Любов Петренко, яка також є депутатом Кетрисанівської сільської ради, під час виступу перед бійцями та медичними працівниками зазначила: «Напередодні Різдвяних свят ми вирішили привітати та провідати поранених захисників. Тож сьогодні ми тут, щоб подарувати їм частинку тепла, висловити таким чином свою вдячність за те, що вони боронять нашу країну і всіх нас від російських загарбників».

Поранені військові оцінили підтримку від жителів Кетрисанівської громади. Вони із вдячністю спілкувалися з гостями, адже дружня підтримка та відчуття власної цінності не менш важливі за матеріальний світ. «Дуже приємно отримати сьогодні подарунки. Цінно, що про нас не забувають та підтримують», – каже захисник з позивним «Вольт», один з пацієнтів лікарні. Він сам львів’янин, пише вірші про жорстоку війну, свою авторську поезію навіть продекламував присутнім.

Генеральний директор лікарні Ірина Дуніна озвучила, що такі візити та увага йдуть на користь її пацієнтам«Ми цінуємо будь-яку допомогу та щиро вдячні кожному, хто долучається до благодійної діяльності», – зазначила лікарка. Вона вручила виступаючим подячного листа, який буде зачитано на пленарному засіданні сесії Кетрисанівської сільської ради.

А для підтримки гарного настрою аматори Кетрисанівщини влаштували бійцям та медичним працівникам лікарні невеликий, але мотивуючий концерт. Молоді, сміливі, усі наші, такі рідні – вони слухали кожну пісню із захопленням. А погляд у них добрий та світлий. Віє теплом і відданістю Батьківщині, яку захищають, справі, яку роблять.

Ми дякуємо їм щодня, щохвилини, щомиті. За те, що змогли неможливе, за те, що боронять від ворога. Пишаємося. Віримо. Надихаємося. Бажаємо усім якнайшвидшого одужання.

Пам’ятаймо! Нині важливо бути міцним та надійним тилом для наших захисників. Тримаємо стрій та працюємо на Перемогу!

Слава Україні! Слава Героям! Все є і буде Україна!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь