A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулася 24 сесія Кетрисанівської сільської ради

Дата: 22.12.2023 15:20
Кількість переглядів: 378

Сьогодні, 22 грудня відбулося пленарне засідання 24 сесії Кетрисанівської сільської ради VIII скликанняНа порядок денний було внесено 75 питань, з них 59 стосувалися земельних відносин, 2 питання перенесено на наступну сесію у зв’язку з додатковим їх вивченням.

Засідання розпочалося з привітань сільським головою Віктором Поліщуком депутатів, які у міжсесійний період відзначили дні народження. Також Віктор Васильович вручив Грамоту Кіровоградської обласної військової адміністрації з нагоди Дня місцевого самоврядування Василю Зубенку, Подяку Кіровоградської обласної військової адміністрації за волонтерську діяльність отримав Володимир Івашина – директор Благодійної організації “Благодійний фонд “Ради землекористувачів, підприємців та благодійників Кетрисанівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області.

В ході засідання, депутати розглянули питання, що стосуються бюджету, а саме – внесення змін до бюджету Кетрисанівської сільської територіальної громади на 2023 рік, затвердження бюджету Кетрисанівської сільської територіальної громади на 2024 рік, заслухали звіт про результати діяльності поліцейського офіцера громади Кетрисанівської сільської ради за ІІ півріччя 2023 року Олега Степурського.

Депутати внесли зміни до Програми економічного і соціального розвитку Кетрисанівської сільської ради на 2022-2025 роки, затвердили Програму з надання допомоги хворим з хронічною нирковою недостатністю, які отримують програмний гемодіаліз та  проживають на території Кетрисанівської територіальної громади на 2024-2025 роки, внесли зміни до програми про надання одноразової грошової матеріальної допомоги громадянам, які проживають на території Кетрисанівської сільської ради на 2021-2025 роки.

Також було продовжено термін дії на 2024-2025 роки наступних програм:

програми розвитку фізичної культури і масового спорту на території  Кетрисанівської сільської ради на 2021-2023 роки;

програми забезпечення лікарськими засобами у разі амбулаторного лікування окремих категорій населення Кетрисанівської сільської ради на  2021-2023 роки.

Головний бухгалтер КНП “Кетрисанівський центр первинної медико-санітарної допомоги” Віта Сидорук прозвітувала про виконання фінансового плану підприємства  за 9 місяців 2023 року, головний бухгалтер  КП “Кетрисанівське” Людмила Салоїд прозвітувала про виконання фінансового плану підприємства за ІІI квартал 2023 року.

Депутатами визначено умови оплати праці сільському голові, затверджено план роботи Кетрисанівської сільської ради на 2024 рік, внесено змін до структури та загальної чисельності апарату Кетрисанівської сільської ради, її виконавчих органів, зміни до Положення та структури служби у справах дітей Кетрисанівської сільської ради.

 

Земельні питання стосувалися віднесення земельних ділянок до самозаліснених, затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, затвердження проектів та технічної документації із землеустрою, поновлення договорів оренди, розгляду рішень Кіровоградського окружного адміністративного суду.

По всіх питаннях порядку денного прийнято відповідні рішення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь