A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

Дата: 25.12.2023 14:45
Кількість переглядів: 182

         Щирі вітання з Різдвом Христовим! Нехай це свято принесе у життя душевний спокій, тепло та незабутні миті в колі рідних та друзів. Нехай кожен день наповнюється любов’ю, а віра в нашу перемогу дарує впевненість у майбутньому. Чарівні миті Різдва хай сповнюють радістю та створюють незабутні враження.

        Сьогодні, 25 грудня 2023 року, за новоюліанським календарем Православна церква України відзначає Різдво Христове: це свято є найголовнішою релігійною традицією, яка збирає українські родини за один затишний стіл. Християни у всьому світі збираються сім’ями та прославляють одну з найвеличніших подій Священної історії щирим і сповненим радості привітанням: Христос рождається! Славімо його!  

       В свято Різдва Христового, за підтримки благодійників, до підопічних відділення стаціонарного догляду для постійного проживання комунальної установи Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Кетрисанівської сільської ради завітали директор установи Марина Назаренко разом з колективом установи та прихожани Церкви Віри Євангельської. Подарувавши підопічним ангелочків-охоронців, духмяні золотаві калачі та солодкі подарунки разом з веселими колядками та сповненими радістю побажаннями добра, здоров’я, миру та Господнього благословення. 

         Гості бажали всім міцного здоров’я й хорошого настрою, а підопічні, в свою чергу, дякували благодійникам за щирі вітання, повагу та гостинці.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь