Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Вітання з Новим 2024 роком!

Дата: 31.12.2023 09:43
Кількість переглядів: 55

Дорогі друзі! Шановні жителі Кетрисанівської територіальної громади!

Завершується 2023 рік. Другий рік повномасштабної війни, з якою на нашу землю прийшла росія – країна-агресор, країна-терорист. Рік приніс усім нам багато болю, трагедій, втрат, але показав, хто нам ворог, а хто – друг. І друзів у нас набагато більше!

Спільна біда об`єднала українців, у нас з’явилася одна мета – Перемога!

Я вдячний кожному жителю нашої громади за стійкість, згуртованість, за те, що зі щирою душею прихистили переселенців, постійно допомагають нашим Збройним Силам України, тримають тил своєю працею, кожний на своєму місці! Низький уклін нашим захисникам, які боронять нас від ворога, велика їм вдячність за мужність і патріотизм. Ми пишаємося нашими Героями! Водночас молимося за душі бійців, котрі загинули, захищаючи цілісність нашої держави.

Друзі! Щиро бажаю, щоб 2024 рік прийшов до нас із миром. Нехай він стане для нашої країни, кожного з нас, роком Перемоги і принесе достаток, стабільність, процвітання, благополуччя, спокій, любов та злагоду. Всі ми маємо одне спільне бажання — закінчення цієї війни Українською Перемогою. Тож де б ви не були, давайте загадаємо його разом. Згодом ми все відбудуємо і почнемо реалізовувати те, що зробить нашу громаду такою, про яку ми мріяли!

 

Бажаю всім Перемоги у щасливому Новому році!

 

З повагою

Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь