Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулися постійні профільні комісії та сесія сільської ради

Дата: 31.01.2024 15:29
Кількість переглядів: 56

У рамках підготовки до пленарного засідання 25 позачергової сесії Кетрисанівської сільської ради VIII скликання відбулися засідання постійних профільних комісій сільської ради.

Так, 25 січня відбулося засідання постійної комісії сільської ради  з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності  та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення (голова комісії Бергер С.В.). Розглянули 3 питання.

26 січня працювала постійна комісія сільської ради з питань агропромислового розвитку, земельних відносин, екології, раціонального використання природних ресурсів, промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства, будівництва і архітектури (голова комісії Німенко С.І.). Загалом члени комісії розглянули 10 питань. На пленарне засідання сільської ради комісією внесено 9 питань, по десятому питанню рекомендовано сільському голові Кетрисанівської сільської ради прийняти розпорядження про припинення дії договору оренди землі, в зв’язку з систематичними (на протязі декількох років) порушеннями терміну сплати орендної плати за землю, так як відповідно до пункту 39 Договору в разі систематичної несплати орендної плати допускається розірвання Договору в односторонньому порядку.

У роботі постійних профільних комісій сільської ради взяли участь сільський голова Віктор Поліщук, секретар сільської ради Людмила Олексієнко та інформуючі керівники виконавчих органів сільської ради.

Депутати обговорювали питання порядку денного, які планувалося розглянути на 25 позачерговій сесії Кетрисанівської сільської ради.

За результатами засідань прийнято відповідні рішення.

26 січня відбулося пленарне засідання 25 позачергової сесії Кетрисанівської сільської ради VIII скликанняНа порядок денний було внесено 12 питань, з них 9 стосувалися земельних відносин.

Засідання розпочалося з привітань сільським головою Віктором Поліщуком депутатів, які у міжсесійний період відзначили дні народження.

В ході засідання депутати розглянули питання, що стосується бюджету, а саме – внесення змін до бюджету Кетрисанівської сільської територіальної громади на 2024 рік.

Депутати  затвердили Програму фінансової підтримки діяльності Кропивницької районної ради на 2024-2025 роки. Також було надано згоду на безоплатну передачу майна, а саме – автомобіля, з комунальної власності сільської ради у власність військової частини Міністерства оборони України. 

Земельні питання стосувалися надання дозволу на поділ земельних ділянок та розробку технічної документації  із землеустрою щодо поділу земельних ділянок комунальної власності; включення земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності до Переліку земельних ділянок, які пропонуються для продажу права оренди на земельних торгах (землі с/г призначення); проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу права оренди земельної ділянки водного фонду.

По всіх питаннях порядку денного прийнято відповідні рішення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь