A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

З ВДЯЧНІСТЮ ЗА ДОПОМОГУ

Дата: 02.02.2024 15:28
Кількість переглядів: 53

            На долю стареньких та осіб з обмеженими фізичними можливостями випала велика кількість випробувань. Спочатку тривала пандемія. Тепер ця жахлива війна.

           Життєва ситуація більшості людей похилого віку погіршилася ще більше. Ціни різко зросли, а рівень пенсії залишився на тому ж рівні. Дехто з них не має родичів та близьких, до яких можна звернутись по допомогу, а дехто був змушений покинути свої домівки.

           Починаючи з 2022 року комунальна установа «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Кетрисанівської сільської ради співпрацює з Благодійним фондом «Схід-СОС», який здійснює евакуацію та підтримку внутрішньо переміщених осіб, які вимушено залишили свої домівки внаслідок евакуації з територій де велися бойові дії. На сьогоднішній день ці люди продовжують отримувати підтримку у вигляді продуктових і гігієнічних наборів, підгузків від Благодійного фонду «Схід-СОС» проживаючи у відділенні стаціонарного догляду для постійного проживання комунальної установи.

           І сьогодні установою були отримані, благодійно, столики приліжкові, для осіб з обмеженими фізичними можливостями для комфортного прийому їжі та здійснення інших процедур та підгузки для дорослих.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь