Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Учні Кетрисанівської громади долучилися до спортивного проєкту "Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч"

Дата: 07.02.2024 15:55
Кількість переглядів: 401

  Спортивні змагання - це завжди захоплююча пригода для тисячі школярів у всьому світі. Командні види спорту вчать підтримувати одне одного, єднатися, діяти злагоджено для досягнення спільної мети - перемоги. На початку 2024 року стартували змагання «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», за ініціативи Президента України Володимира Зеленського.

 Основна мета проєкту — залучення школярів до фізичного розвитку, формування лідерських якостей, можливість самовиразитися та налагодити соціальні контакти школярів.

Так, у Кетрисанівській громаді шкільний етап відбувався у січні 2024 року у кожному освітньому закладі громади і охопив понад 600 учнів, а на територіальний етап зареєструвалося 57 команд з волейболу, баскетболу, футзалу, спортивного орієнтування та черліденгу.

5 лютого 2024 року на базі Комунального закладу «Чарівнянський ліцей» Кетрисанівської сільської ради відбулося урочисте відкриття ІІ (територіального) етапу змагань в рамках програми «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Захоплення, захват, неймовірний азарт охопив кожного учасника заходу. Звернення амбасадорів проєкту надихнули учасників команд та кожного присутнього дорослого.

Справжнім сюрпризом для учнів стало звернення місцевого амбасадора - випускника «Чарівнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів», українського футболіста, правого захисника Сумського ФК «Віторія» - Богдана Сергійовича Бичкова, який особисто не зміг бути присутнім на відкритті, але надіслав командам відеопривітання, побажав учасникам міцного здоров'я, а також порадив ставити перед собою мету і йти до її реалізації, незважаючи ні на що. Гості - заступник голови Кетрисанівської сільської ради Гурдиш Д. Ю., депутат Кетрисанівської сільської ради Бичков С. В. та ветеран спорту Піньковський В. В. - не лише звернулися до учасників змагань з привітаннями та вручили їм подарунки, а й взяли активну участь у показовій грі з волейболу.

«Натхнення, сил та наснаги, перемог кожному із вас! Сьогодні територіальний етап, а далі - районний, обласний та Всеукраїнський, де кожен з вас зможе гідно представити нашу громаду!» - побажав учасникам заступник голови Кетрисанівської сільської ради Гурдиш Дмитро Юрійович.

Гра у волейбол разом з тренерами та гостями свята захопила всіх: команди, організаторів та педагогів закладу. Сила та атмосфера шкільних ліг переповнила серця кожного! "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" змагання, які захоплюють з першої секунди! Єднаймося навколо спорту, і ми обов'язково РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!

#scl_kirovohradregion

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь