Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Учні Кетрисанівської громади долучилися до спортивного проєкту "Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч"

Дата: 07.02.2024 15:55
Кількість переглядів: 373

  Спортивні змагання - це завжди захоплююча пригода для тисячі школярів у всьому світі. Командні види спорту вчать підтримувати одне одного, єднатися, діяти злагоджено для досягнення спільної мети - перемоги. На початку 2024 року стартували змагання «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», за ініціативи Президента України Володимира Зеленського.

 Основна мета проєкту — залучення школярів до фізичного розвитку, формування лідерських якостей, можливість самовиразитися та налагодити соціальні контакти школярів.

Так, у Кетрисанівській громаді шкільний етап відбувався у січні 2024 року у кожному освітньому закладі громади і охопив понад 600 учнів, а на територіальний етап зареєструвалося 57 команд з волейболу, баскетболу, футзалу, спортивного орієнтування та черліденгу.

5 лютого 2024 року на базі Комунального закладу «Чарівнянський ліцей» Кетрисанівської сільської ради відбулося урочисте відкриття ІІ (територіального) етапу змагань в рамках програми «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Захоплення, захват, неймовірний азарт охопив кожного учасника заходу. Звернення амбасадорів проєкту надихнули учасників команд та кожного присутнього дорослого.

Справжнім сюрпризом для учнів стало звернення місцевого амбасадора - випускника «Чарівнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів», українського футболіста, правого захисника Сумського ФК «Віторія» - Богдана Сергійовича Бичкова, який особисто не зміг бути присутнім на відкритті, але надіслав командам відеопривітання, побажав учасникам міцного здоров'я, а також порадив ставити перед собою мету і йти до її реалізації, незважаючи ні на що. Гості - заступник голови Кетрисанівської сільської ради Гурдиш Д. Ю., депутат Кетрисанівської сільської ради Бичков С. В. та ветеран спорту Піньковський В. В. - не лише звернулися до учасників змагань з привітаннями та вручили їм подарунки, а й взяли активну участь у показовій грі з волейболу.

«Натхнення, сил та наснаги, перемог кожному із вас! Сьогодні територіальний етап, а далі - районний, обласний та Всеукраїнський, де кожен з вас зможе гідно представити нашу громаду!» - побажав учасникам заступник голови Кетрисанівської сільської ради Гурдиш Дмитро Юрійович.

Гра у волейбол разом з тренерами та гостями свята захопила всіх: команди, організаторів та педагогів закладу. Сила та атмосфера шкільних ліг переповнила серця кожного! "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" змагання, які захоплюють з першої секунди! Єднаймося навколо спорту, і ми обов'язково РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!

#scl_kirovohradregion

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь