A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Звернення сільського голови з нагоди вшанування Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2024 08:00
Кількість переглядів: 34

Шановні жителі громади!

20 лютого ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні, їх відвагу, силу духу і стійкість у боротьбі за наше європейське майбутнє.

Минуло вже 10 років від того, як у Києві відбулися події, які навіки закарбувалися в трагічній, але героїчній історії нашої країни. Ми пам’ятаємо ті лютневі дні 2014 року, коли гинула Небесна Сотня. На шляху боротьби за демократичні цінності та європейські прагнення їх не зупинили ні кулі снайперів, ні гранати, ні людська жорстокість. За таку бажану свободу нам довелося заплатити кров’ю кращих синів України.

Вже сьогодні ми із жалем констатуємо, що боротьба на Майдані стала лише початком людських втрат. Багато наших мужніх воїнів сьогодні захищають Україну від російських окупантів.  Ми віримо, що перемога буде за нами, бо ми боронимо свою землю, рідну країну.

Революція Гідності змінила не тільки країну. Вона змінила кожного з нас. В державі народилася нація, яка не дасть розділити свою землю і стоятиме за Україну до останнього.

Для нас є святим обов’язком вшанувати Героїв Небесної Сотні. Схиляємо голови перед тими, хто ціною власного життя відстояв європейське майбутнє для кожного з нас.

Вічна пам’ять Героям!


З повагою

Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь