Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Придбали та передали шкільний автобус Кетрисанівському ліцею

Дата: 22.02.2024 08:14
Кількість переглядів: 79

21 лютого Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук та секретар сільської ради Людмила Олексієнко передали шкільний автобус Кетрисанівському ліцею.

Передача ключів та номерного знаку шкільного автобусу відбувалася у приміщенні Кетрисанівського ліцею за участі заступника начальника відділу освіти сільської ради Алли Богданової, директора ліцею Наталії Качан, вчителів та учнів.

Після прийнятого рішення депутатами Кетрисанівської сільської ради у кінці 2023 року, було закуплено два спеціалізовані автобуси марки «ATAMAN», які використовуватимуть для перевезення учнів. Тепер в освітянському автопарку громади вісім шкільних автобусів.

Вартість одного транспортного засобу виробництва АТ «Черкаський автобус» становить 3 млн., загальна сума – 6 мільйонів гривень, які виділили з місцевого бюджету.

«Мені надзвичайно приємно, що навіть у такі тяжкі часи нам вдалося закумулювати кошти і придбати автобуси для школярів, впевнений, що новий автобус - це шлях не лише до школи, а й до нових знань і можливостей для учнів», -  зазначив під час виступу Віктор Поліщук. Він подякував за те, що вчителі та учні долучаються до волонтерства та допомагають таким чином нашим військовим подолати ворога.

Заступник начальника відділу освіти сільської ради Алла Богданова прокоментувала, що турбота про дітей, учнів і дошкільнят зокрема, для Кетрисанівської сільської ради носить постійний і предметний характер. Особлива увага приділяється забезпеченню належного функціонування закладів освіти. Тільки у 2023 році на зміцнення матеріально-технічної бази, на пальне для шкільних автобусів та організацію харчування спрямовано  9 112 481  гривень.

Довідково:

Пасажирські салони  нових автобусів обладнані пасажирськими сидіннями, що призначені для школярів молодших, середніх та старших класів, а також місцями для супроводжуючих осіб, з двоточковими та триточковими іннерційними пасками безпеки, з підлокітниками.
В конструкції сидінь передбачені сітки для укладання шкільних ранців, додаткові місця для ранців обладнані в передній частині салону.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь