A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Звернення сільського голови з нагоди другої річниці початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України

Дата: 23.02.2024 15:34
Кількість переглядів: 279

Шановні жителі громади!

24 лютого виповнюється два роки від початку повномасштабної загарбницької війни російської федерації проти України.

Щиро дякую усім захисникам за незламність духу, честь і відвагу! Щодня, щохвилини вони ризикують життям, боронять нас від ворогів, стають на захист рідної землі. Їх героїзм та подвиги пишуть історію нової, вільної, нескореної України. Тому ми повинні пам'ятати про те, що наша допомога  та підтримка є дуже важливими для захисників.

Також, у  цей день я хочу звернутися до всіх мешканців нашої громади та подякувати кожному, хто протягом цих двох тяжких років допомагав і продовжує допомагати військовим під час війни.

Ваша робота та жертовність є прикладом того, як важливо бути українцем та підтримувати  тих, хто потребує допомоги найбільше, чи це волонтерська робота, чи поселення внутрішньо переміщених осіб, збір та відправка гуманітарної допомоги або фінансова підтримка, уся ця праця є надзвичайно важливою та неоціненною для нашої громади.

Також з великим сумом я звертаюсь до родин, які втратили у війні з агресором найдорожчих - своїх синів, братів, чоловіків, наших земляків, які віддали власне життя, захищаючи країну. Наші серця щемлять від болю за загиблих і за кожну родину, до якої прийшло це горе.

Прошу кожного жителя громади пам'ятати, що ці Герої віддали свої життя за нас з вами. Вони захищали державність та майбутнє кожного з нас. Ми повинні завжди згадувати їхні подвиги та шанувати їх.

Пам’ятаймо, незалежність та свобода - найважливіші цінності, які ми повинні берегти і захищати та продовжувати працювати разом над тим, щоб майбутнє нашої країни було мирним, процвітаючим та світлим.

Слава Україні! Слава її Героям!


З повагою

Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь