A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

ПОДЯКА ЗА ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ

Дата: 29.02.2024 10:22
Кількість переглядів: 171

В цей нелегкий час для України, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі проти агресора. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує.

Кетрисанівська сільська рада не залишається осторонь та  прийняла на свою територію майже 1000 осіб, які покинули свої домівки у зв’язку з ворожою агресією. Для такої категорії населення було надано гуманітарну допомогу від різних донорів.

Однією із компаній, метою якої є надання невідкладної допомоги внутрішньо переміщеним особам в Україні, які постраждали внаслідок агресії росії є Благодійна організація Благодійний Фонд Схід-СОС”. Цього місяця компанія, в якості гуманітарної допомоги, передала  засоби особистої гігієни для внутрішньопереміщених осіб, які проживають у відділенні стаціонарного догляду для постійного проживання комунальної установи Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Кетрисанівської сільської ради.

Висловлюємо слова щирої вдячності за надану гуманітарну допомогу. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди. Дуже приємно працювати з людьми, які вболівають за життя і здоров’я тих, хто потребує допомоги.

Ще раз дякуємо за турботу і участь, підтримку та Ваші щирі і чуйні серця. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь