A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради

Дата: 29.02.2024 08:44
Кількість переглядів: 302

28 лютого 2024 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Кетрисанівської сільської ради, яке провів сільський голова Віктор Поліщук. У засіданні прийняли участь 27 членів виконкому, які опрацювали 51 проєкт рішень. Два проєкти, що стосувалися змін до структур дошкільних закладів освіти у селах Благодатне та Златопілля було виключено з порядку денного у зв’язку з додатковим вивченням цих питань.

Члени виконавчого комітету прийняли рішення, що стосувалися:

внесення змін до структури КП «Кетрисанівське» Кетрисанівської сільської ради;

внесення змін до Положення та складу опікунської ради з питань забезпечення прав повнолітніх осіб, які потребують опіки (піклування);

затвердження номенклатури і обсягів матеріального резерву та його створення для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на території громади;

затвердження Плану основних заходів цивільного захисту Кетрисанівської сільської ради на 2024 рік та січень-лютий 2025 року;

визначення видів безоплатних суспільно корисних робіт для повнолітніх/неповнолітніх засуджених до покарання у вигляді громадських робіт, а також переліку об’єктів для відбування покарання у вигляді громадських робіт;

визначення Переліку об’єктів та видів робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді безоплатних громадських робіт.

Крім того, встановлено опіку над майном дитини-сироти, неповнолітній особі надано повну цивільну дієздатність, затверджено висновок органу опіки та піклування щодо усунення перешкод у спілкуванні бабусі з онуком, дев’ятнадцяти дітям (з числа внутрішньо переміщених осіб) надано статус постраждалих внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Одноразову матеріальну допомогу у сумі 10000,0 грн. надано матері загиблого у зоні бойових дій, 3 військових отримали 15000,0 грн. на лікування унаслідок поранення, дев’ятьом жителям громади надано 38000,0 грн. одноразової допомоги на лікування тяжких хвороб, на поховання – 2000,0 гривень одному заявнику, щомісячно протягом року грошову допомогу на проїзд у сумі 1180,50 грн. отримуватиме хворий на хронічну ниркову недостатність.

Також рішенням виконавчого комітету внесено зміни до складу Ветеранського хабу, який було створено для надання допомоги військовослужбовцям, звільненим з військової служби під час воєнного стану за станом здоров’я – на підставі висновку (постанови) військово-лікарської комісії про непридатність до військової служби, з виключенням з військового обліку, з метою надання їм широкого спектру послуг (освітніх, медичних, психологічних, допомоги щодо працевлаштування, соціальної адаптації, соціального захисту тощо).

До засідання виконавчого комітету долучилися представники податкової Ігор Ісупов, Ірина Дяченко, Марина Гербуль, які поспілкувалися із старостами старостинських округів сільської ради щодо нарахування земельного податку та проведення звірки з податковою. Серед запрошених були Лариса Тевтеєва, Світлана Скрипник, Людмила Корнієць – вони проінформували щодо змін у виплаті державної допомоги внутрішньо-переміщеним особам з 01 березня 2024 року. Поліцейський офіцер громади Олег Степурський нагадав про дотримання на території громади Правил з благоустрою, старости сільської ради мають донести до жителів громади, що за порушення цих Правил передбачене адміністративне стягнення.

Сільський голова Віктор Поліщук також зазначив про дотримання в старостинських округах Закону України «Про поховання та похоронну справу».

За результатами розгляду порядку денного прийнято відповідні рішення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь