A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Здійснено поїздку з гуманітарною допомогою у шпиталі Донецької області

Дата: 13.03.2024 08:22
Кількість переглядів: 227

Минулого тижня Кетрисанівським сільським головою Вікторм Поліщуком спільно з директором Благодійного фонду «Перемога» Антоніною Горбанець, волонтером Анатолієм Лінніковим, відповідальним сільської ради по роботі з ветеранами російсько-української війни Михайлом Дерев’янченком було здійснено поїздку з гуманітарною допомогою у шпиталі Донецької області, де перебувають поранені військові.

За запитами військових, небайдужими жителями Кетрисанівської сільської територіальної громади було зібрано продукти харчування, овочі, фрукти, олію, мед, крупи, домашні заготовки, випічку, засоби гігієни та інші речі. Особливу участь у наданні продуктів приймали Благодатненський, Миколо-Бабанський, Буховецький, Тарасівський старостинські округи. Лідія Іванівна Момонт, жителька с.Благодатного, вже традиційно, передала для військовослужбовців в’язані шкарпетки, як оберіг та символ домашнього затишку. До збору долучилися  читачі та відвідувачі Буховецьких, Витязівських, Костомарівських, Солонцюватських, Червонопільських, Грузьких, Мар’янівських сільських закладів культури - бібліотек та клубів. Завдяки Валентині Денисовій, Ніні Курач та Олені Петриченко придбано та передано захисникам футболки.

Поїздка відбувалася на мікроавтобусі, нещодавно придбаному за бюджетні кошти Кетрисанівської сільської ради, дизельне паливо на поїздку було надано підприємцем з села Златопілля Віктором Антипенком.

Велика подяка всім, хто долучився до благородної справи - допомоги нашій армії. Ваша підтримка і відданість вкрай необхідні нашим захисникам! Завдяки всім вам Збройні Сили України мають надійний тил. Війна ще не закінчилася. Тож працюймо далі. Тільки разом, спільними  зусиллями ми переможемо!

Слава Україні! Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь