A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

26 квітня, 38-мі роковини Чорнобильської трагедії

Дата: 26.04.2024 10:48
Кількість переглядів: 32

Фото без опису

Шановна громадо!

 

Саме цього дня, 26 квітня, відзначаються 38-і роковини аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала найбільшою в історії катастрофою в ядерній енергетиці. Аварія забрала життя тисяч людей і завдала непоправної шкоди екології  України  та й усієї Європи.

"Чорнобиль" назавжди залишиться в нашій пам’яті символом великої біди, але водночас і символом мужності, самопожертви, самовідданості пожежних, військових, поліціянтів, енергетиків, будівельників, інженерів, простих робітників. Ніхто з них не здригнувся, не відступив перед обличчям неймовірної небезпеки.

Схиляємо голови перед тими, хто не дожив до цього дня, чиє життя та здоров’я забрав невидимий ворог – смертоносне радіоактивне випромінювання. Обов’язок кожного з нас – пам’ятати про це й підтримувати тих, до кого у сім’ю прийшла чорнобильська біда.

Від імені депутатського корпусу, апарату сільської ради та від себе особисто висловлюю слова подяки і вдячності ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС, постраждалим від її наслідків та військовим Збройних Сил України, які у важкий теперішній воєнний час стежать за безпекою атомних електростанцій України. Щиро бажаю вам і вашим родинам  міцного здоров’я, життєвої енергії, щастя, миру, добра й злагоди. Нехай завжди поруч з вами буде людська повага за ваші добрі справи.

 

 

                З повагою, Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь