A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ПРО ЧОРНОБИЛЬСЬКУ КАТАСТРОФУ

Дата: 26.04.2024 13:22
Кількість переглядів: 28

        26 квітня – є днем пам’яті про найбільшу техногенну катастрофу та вшанування героїзму пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Подвиг цих людей назавжди записано до літопису людської мужності, він навічно залишиться у пам’яті українського народу.

          У грудні 2016 року Генеральна Асамблея ООН проголосила 26 квітня Міжнародним днем пам'яті про Чорнобильську катастрофу. Щодня в цей день проходять пам'ятні заходи про Чорнобильську трагедію.

         Сьогодні в таких заходах прийняли участь і працівники комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Кетрисанівської сільської ради, вшанувавши хвилиною мовчання усіх людей, хто загинув від цієї катастрофи та покладанням квітів до меморіалу ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС.

          Підготовлено та вручено продуктові набори ліквідаторам наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції які являються підопічним відділень стаціонарного догляду для постійного проживання та соціальної допомоги вдома.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь