Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

ВІРЯТЬ І ЧЕКАЮТЬ, ПІДТРИМАЮТЬ І ДОПОМОЖУТЬ…

Дата: 04.05.2024 15:50
Кількість переглядів: 28

     Напередодні Великодня українці готують кошики, печуть паски й фарбують крашанки. Кожен відзначає свято по-своєму, однак не забувають і про тих, кому наша підтримка та допомога потрібні найбільше, – про наших захисників. Протягом кількох тижнів мешканці Кетрисанівської громади збирали продукти, ав перші дні травня фахівцями бібліотек та закладів культури за ініціативи сільського голови Віктора Поліщука, сприяння старостатів, відділу освіти Кетрисанівської сільської ради, клубних працівників громади здійснено поїздку та надано благодійну допомогу шпиталям в м.Кропивницький.

Печиво, цукерки, кава, чай, різноманітна випічка, овочі та засоби гігієни – усе це було надано не тільки самим захисникам, з якими представники познайомилися під час відвідування шпиталів, а й персоналу лікарень для приготування різноманітних страв. Протягом останніх кількох днів біля входу в публічну бібліотеку можна було побачити постійний підвіз продуктів або ж працівників сільської ради, які долучилися до акції.

Хочеться виразити вдячність депутатам Кетрисанівської сільської ради, депутатам Кропивницької районної ради та фермерам. Активні громадяни не тільки збирали продуктові набори, а й надали фінансову допомогу, виділили та заправили авто для поїздки, купили паски для військових.

Окрема вдячність мешканцям с. Грузьке, які наготували десятки домашніх смаколиків для військових – усі продукти не вдалося навіть за один раз довезти до Кропивницького. До речі, самі захисники також були вражені масштабами зібраної допомоги!

Хочеться висловити подяку і мешканцям Павлогірківки, Василівки, Кривоносового, Федіївки, Буховецького, Благодатного, Костомарівки, Олексіївки, Рощахівки, старостам, бібліотекарям та художнім керівникам, які не тільки долучилися до акції, а й самостійно доправили продуктові запаси до місця збору. Активними учасниками акції стали колективи КЗ «Публічна бібліотека», КЗ «Кетрисанівський базовий сільський будинок культури», КЗ «Василівський ліцей», КЗ «Верхньоінгульський ліцей», КЗ «Златопільська гімназія», КЗ «Миколо-Бабанська гімназія», КЗ «Новоградівський ліцей», КЗ «Тарасівський ліцей», КЗ «Червонопільська гімназія», КЗ «Федіївський ліцей», відділу освіти Кетрисанівської сільської ради.

Осторонь не стояла й В. Фоменко – мати загиблого Героя, що працює бібліотекарем в одній з філій. Дякуємо Вам за стійкість, терпіння й професіоналізм, бажання допомагати й боротися!

На жаль, представники сільської ради не змогли особисто зустрітися з усіма ушпиталеними воїнами – теплий весняний день сприяв прогулянкам, тому багато із захисників були надворі. Для них продуктові набори та обереги, виготовлені дітьми, пообіцяв передати медперсонал лікарні.

Ті ж воїни, які отримали вітання особисто, були дуже раді бачити відвідувачів – і справа зовсім не в оберегах і наборах! Кожному з людей, які ризикують своїм життям і здоров’ям на фронті, важливо знати, що в нього вірять і чекають, завжди підтримають і допоможуть у важку хвилину. А ми – не тільки кожен житель громади, а й в цілому кожен українець, – повинні пам’ятати, хто стоїть між нами та ворогом, кому ми завдячуємо можливістю щодня ходити на роботу й займатися повсякденними справами.

Долучайтеся до акцій, організовуйте їх самі. Знайте – навіть найменші кроки наближають нас до спільної Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь