Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ

Дата: 08.05.2024 14:13
Кількість переглядів: 75

На початку травня Україна разом Європою та США відзначає День пам'яті та примирення, присвячений загиблим у Другій світовій війні 1939-1945 роківПам'ять означає, що ми пам'ятаємо всіх військових і цивільних жертв цієї війни, а примирення - що країни Європи уклали мир після війни.

У 2024 році Україна відзначає це свято в умовах повномасштабної війни з РФ. Ми віримо, що незабаром у календарі свят України з'явиться нова святкова дата День Перемоги над Росією. А сьогодні згадаємо про закінчення Другої світової війни.

Нехай цей День пам'яті стане важливим символом нашої єдності та співчуття з тими, хто став жертвою війни та насильства. Нехай ми завжди будемо пам'ятати про те, що лише разом ми зможемо зберегти мир та свободу.

В Днем пам'яті та примирення бажаю Миру всім нам, єдності, свободи, щастя, злагоди і благополуччя кожній родині! Нехай швидше настане мир в Україні!

Підопічних установи, які мають статуси учасників війни та членів сімей загиблих/померлих учасників війни відзначено солодкими подарунками.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь