Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Вітання з Днем вишиванки!

Дата: 16.05.2024 07:58
Кількість переглядів: 131

Шановні мешканці Кетрисанівської громади!

Щиросердно вітаю вас з Днем вишиванки, святом сповідування національних українських традицій, плекання культури, патріотизму та єдиного, міцного українського духу!

Вишиванка – це український національний символ, як герб, гімн та прапор. Ця національна святиня допомагає зберігати глибоке коріння української нації та нашу давню ідентичність.

Особливого значення День вишиванки має зараз – під час російсько-української війни, коли держава-агресор хоче знищити українців, а наші Герої-захисники змушені відстоювати свою національну автентичність і боротися за неї ціною своїх життів. Тож одягнена сьогодні вишиванка стане символом незламності українського духу, заявою на весь світ про те, що ми – вільний народ.

Бажаю миру, здоров’я, радості, добра та злагоди в ваших родинах. Хай Українська Вишиванка зігріває душі українців, захищає і надає сил та наснаги нашим воїнам у захисті Батьківщини.

Шануймо історію України, зберігаймо її духовні цінності, вдягаючи вишиванку не тільки на свята, але й у будні.

 

З повагою

Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь