Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Проєкт порядку денного засідання постійної комісії з питань агропромислового розвитку, земельних відносин, екології, раціонального використання природних ресурсів, промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку та ЖКГ

Дата: 27.05.2024 09:29
Кількість переглядів: 97

Засідання постійної комісії Кетрисанівської сільської ради з питань агропромислового розвитку, земельних відносин, екології, раціонального використання природних ресурсів, промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства, будівництва і архітектури

 

від 30травня 2024 року                                                                  м.Бобринець

час проведення: 11.00-__.__                                      місце проведення: малий зал засідань (каб.300)

 

Склад комісії:

Голова комісії : НіменкоСергій Іванович:

Заступник голови: КравчукДмитро Васильович

Секретар комісії: Сіренька Ольга Павлівна

Члени комісії: ЗубенкоВасиль Павлович

Іванов Віктор Миколайович

Пелеш Микола Йосипович

ЦокаловОлексій Степанович

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Про звіт сільського голови за 2023 рік.

Інформує Поліщук Віктор Васильович – сільський голова.

2. Про внесення змін до складу виконавчого комітету Кетрисанівської сільської ради.

Інформує Поліщук Віктор Васильович – сільський голова.

3. Про відкликання повноважень.

Інформує Поліщук Віктор Васильович – сільський голова.

4. Про звіт постійної комісії Кетрисанівської сільської ради з питань агропромислового розвитку, земельних відносин, екології, раціонального використання природних ресурсів, промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства, будівництва і архітектури.

Інформує Німенко Сергій Іванович – голова постійної комісії.

5. Земельні питання (80 питань):

Інформує Гавриленко Юлія Анатоліївна – начальник відділу земельних ресурсів Кетрисанівської сільської ради.

1) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (малоповерхова забудова) КОЛОМІЄЦЬ Тетяні Іванівні.

2) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (малоповерхова забудова) РОМАНЕНКО Тамарі Петрівні.

3) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (малоповерхова забудова) САВОЩУКУ Ростиславу Миколайовичу.

4) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (малоповерхова забудова) САВОЩУКУ Павлу Ростиславовичу.

5) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (малоповерхова забудова) ДАНІЛОВУ Юрію Георгійовичу.

6) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (малоповерхова забудова) ЛАТІЙ Валентині Григорівні.

7) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (малоповерхова забудова) ЛАТІЙ Лілії Сергіївні.

8) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (малоповерхова забудова) ГУНЬКО Тетяні Володимирівні.

9) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (малоповерхова забудова).

10) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (малоповерхова забудова) ДРИЗІ Валерію Васильовичу та ОЛЄЙНІЧЕНКО Валентині Василівні.

11) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (малоповерхова забудова) НЕЛЮКУ Андрію Васильовичу.

12) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (малоповерхова забудова) МОРОЗУ Михайлу Олексійовичу.

13) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (малоповерхова забудова) РУДЬ Ларисі Миколаївні.

14) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (малоповерхова забудова) БЕРГЕРУ Ігорю Сергійовичу.

15) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства ЛІТВІН Валентині Миколаївні.

16) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність у розмірі земельної частки (паю) для ведення фермерського господарства (рілля).

17) Про надання дозволу на викуп земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення фермерського господарства ЦОКАЛОВУ Олексію Степановичу

18) Про надання дозволу на викуп земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення фермерського господарства ЧМІЛЕНКУ Максиму Олександровичу.

19) Про надання дозволу на викуп земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення фермерського господарства ДАЦУНУ Григорію Максимовичу.

20) Про надання дозволу на викуп земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення фермерського господарства ЮХНО Сергію Андрійовичу.

21) Про внесення змін до рішення Кетрисанівської сільської ради від 22 грудня 2021 року № 2335 “Про продаж земельних ділянок сільськогосподарського призначення для ведення фермерського господарства”.

22) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки шляхом зміни цільового призначення МИРОШНИЧЕНКУ Сергію Вікторовичу.

23) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки шляхом зміни цільового призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва АБРАМЦЮ Василю Миколайовичу.

24) Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) АНДРІУЧЕНКО Надії Семенівні.

25) Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) ЛЕЛЕКІ Валентині Анатоліївні та КРАСНЮКУ Олексію Анатолійовичу.

26) Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) СОБОЛЬ Людмилі Володимирівні, СОБОЛЬ Євгену Миколайовичу та СОБОЛЬ Миколі Миколайовичу

27) Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки кадастровий номер 3520885600:02:000:0662 на території Кетрисанівської сільської ради.

28) Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (шляхом безоплатної передачі) для ведення особистого селянського господарства САМУСЕНКУ Андрію Володимировичу.

29) Про погодження ТОВ “БУДСЕРВІС-3” траси проходження волоконно-оптичної лінії зв’язку та надання дозволу на прокладання кабелю ВОЛЗ по території Кетрисанівської сільської ради.

30) Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки під адміністративною будівлею в селі Кетрисанівка.

31) Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для розміщення бібліотеки в селі Кетрисанівка.

32) Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель під сміттєзвалищами твердих побутових відходів на території Кетрисанівської сільської ради.

33) Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності для розміщення та експлуатації сміттєзвалищ.

34) Про затвердження технічної документації по нормативну грошову оцінку земельної ділянки (3520883200:02:000:7505).

35) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди терміном на 10 років на земельних торгах у формі аукціону.

36) Про включення земельних ділянок до Переліку земельних ділянок, які пропонуються для продажу права оренди на земельних торгах разом з водними об’єктами та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

37) Про відмову щодо включення земельної ділянки водного фонду до Переліку земельних ділянок, які пропонуються для продажу права оренди на земельних торгах разом з водними об’єктами.

38) Про припинення дії договору оренди земельної ділянки комунальної власності водного фонду (кадастровий номер 3520884800:02:000:9005).

39) Про включення земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності до Переліку земельних ділянок, які пропонуються для продажу права оренди на земельних торгах.

40) Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності Кетрисанівської сільської ради за межами села Костомарівка (3520884000:02:000:5252).

41) Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності Кетрисанівської сільської ради за межами села Костомарівка (3520884000:02:000:5239).

42) Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності Кетрисанівської сільської ради за межами села Костомарівка (3520884000:02:000:5238).

43) Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності Кетрисанівської сільської ради за межами села Костомарівка (3520884000:02:000:5232).

44) Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності Кетрисанівської сільської ради за межами села Костомарівка (3520884000:02:000:5196).

45) Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності Кетрисанівської сільської ради за межами села Костомарівка (3520884000:02:000:5193).

46) Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності Кетрисанівської сільської ради за межами села Костомарівка (3520884000:02:000:5249).

47) Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності Кетрисанівської сільської ради за межами села Костомарівка (3520884000:02:000:5241).

48) Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності Кетрисанівської сільської ради за межами села Костомарівка (3520884000:02:000:5242).

49) Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності Кетрисанівської сільської ради за межами села Костомарівка (3520884000:02:000:5237).

50) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки комунальної власності Кетрисанівської сільської ради за межами села Костомарівка (загальною площею 43,9997 га).

51) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки комунальної власності Кетрисанівської сільської ради за межами села Костомарівка (загальною площею 41,6861 га).

52) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки комунальної власності Кетрисанівської сільської ради за межами села Костомарівка (загальною площею 26,0001 га).

53) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки комунальної власності Кетрисанівської сільської ради за межами села Костомарівка (загальною площею 28,9999 га).

54) Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності Кетрисанівської сільської ради за межами села Костомарівка (3520884000:02:000:0658).

55) Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності Кетрисанівської сільської ради за межами села Костомарівка (3520884000:02:000:0659).

56) Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності Кетрисанівської сільської ради за межами села Костомарівка (3520884000:02:000:0660).

57) Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності Кетрисанівської сільської ради за межами села Костомарівка (3520884000:02:000:0656).

58) Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності Кетрисанівської сільської ради за межами села Костомарівка (3520884000:02:000:0657).

59) Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу права оренди земельної ділянки водного фонду кадастровий номер 3520884200:02:000:7506.

60) Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського призначення НЕСТЕРЯКУ Василю Васильовичу.

61) Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та укладення договору оренди тимчасового використання землі для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ПрАТ “БОБРИНЕЦЬКА СІЛЬГОСПТЕХНІКА”.

62) Про надання в оренду не успадкованої земельної ділянки (паю) та укладення  договору оренди землі для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ПрАТ “БОБРИНЕЦЬКА СІЛЬГОСПТЕХНІКА”.

63) Про відмову у наданні в оренду не успадкованих земельних ділянок (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ПрАТ “БОБРИНЕЦЬКА СІЛЬГОСПТЕХНІКА”.

64) Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання в тимчасове використання неуспадкованої земельної ділянки (паю) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ТОВ “Еліта-Вікторія” в особі керівника Бобуха Віктора Григоровича.

65) Про надання в оренду не успадкованої земельної ділянки (паю) та укладення договору оренди землі для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ФГ “МЕГАКОЛОС-2009” в особі голови Цокалова Михайла Олексійовича.

66) Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки ТЕМЧЕНКУ Андрію Вадимовичу.

67) Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності водного фонду БАБИЧУ Віктору Мефодійовичу.

68) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та надання в оренду нерозподіленої (невитребуваної) земельної частки (паю)ФОП Вітковському Сергію Робертовичу.

69) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та надання в оренду нерозподіленої (невитребуваної) земельної частки (паю) Фермерському господарству БОСОГО Дмитра Олександровича.

70) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності, з метою встановлення фактичних розмірів та площі земельної ділянки з кадастровим номером: 3520884200:02:000:0526 та внесення змін до договору оренди землі (Присяжний).

71) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва ЗЕЛЕНЬКО Клавдії Онисимівні.

72) Про поновлення договору оренди земельної ділянки та укладення додаткової угоди (ФО Бергер С.В. – 12,4469 га).

73) Про поновлення договору оренди земельної ділянки та укладення додаткової угоди (СФГ “Даманське” – 5,0199 га).

74) Про поновлення договору оренди земельної ділянки та укладення додаткової угоди (СФГ “Даманське” – 44,9810 га).

75) Про поновлення договору оренди земельної ділянки та укладення додаткової угоди (ЗАГОРОДНІЙ А.Г – 5,0000 га).

76) Про поновлення договору оренди земельної ділянки та укладення додаткової угоди (СФГ Безуменко В.І. – 6,8600 га).

77) Про поновлення договору оренди земельної ділянки та укладення додаткової угоди (НАЖАЛКІН С.М. – 1,5000 га).

78) Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки та укладення додаткової угоди (МАКАРЕНКО Т.В. – 19,0198 га).

79) Про поновлення договору оренди земельної ділянки та укладення додаткової угоди (ІВАНЧЕНКО М.О. – 50,8726 га).

80) Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки та укладення додаткової угоди (СФГ “СВЕРДЛІВЧАНКА-2023” – 16,8653 га).

6. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь