Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулася 27 чергова сесія Кетрисанівської сільської ради

Дата: 31.05.2024 15:30
Кількість переглядів: 596

Сьогодні, 31 травня 2024 року відбулося пленарне засідання 27 чергової сесії Кетрисанівської сільської ради VIII скликання.

На порядок денний було внесено 43 основних питання і 74 земельних. Голови профільних постійних комісій Сергій Німенко та Сергій Бергер  запропонували внести зміни до порядку денного, а саме: виключити 6 земельних питань та включити питання «Про визначення одержувача бюджетних коштів та замовника робіт».

На початку засідання сільський голова оголосив про відзначення Кетрисанівської сільської громади:

Подякою Кіровоградської обласної військової адміністрації за допомогу в захисті неба і рідної землі,

Подякою комунального некомерційного підприємства Обласна клінічна психіатрична лікарня Кіровоградської обласної ради” за надану майнову благодійну допомогу закладу.

Присутні вшанували хвилиною мочання пам'ять воїнів, які загинули, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

На пленарному засіданні спочатку були присутні 17 депутатів, після розгляду кворумних земельних питань на засіданні залишилося 14 депутатів.  

В ході засідання депутати розглянули питання, що стосуються змін до бюджету сільської ради на 2024 рік, прийняли ряд Програм та внесли зміни до вже прийнятих Програм, сільський голова прозвітував про свою роботу за 2023 рік, заслухали звіти керівників комунальних установ сільської ради за 2023 рік. Всі питання попередньо були детально розглянуті на засіданнях профільних постійних комісій сільської ради.

По питаннях порядку денного прийнято відповідні рішення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь