Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

За участі заступника голови обласної військової адміністрації Катерини Колтунової привітали діток у селі Костомарівка з Міжнародним днем захисту дітей

Дата: 31.05.2024 15:55
Кількість переглядів: 481

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей.

Це свято є нагадуванням дорослим про необхідність дотримання та захисту прав найвразливішої категорії населення –дітей. Сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру. Від так в усіх куточках Кетрисанівської громади діти святкують і радіють літньому відпочинку.

В переддень свята 31 травня 2024 року заступник голови обласної військової адміністрації Колтунова Катерина Сергіївна, начальник служби у справах дітей обласної військової адміністрації Чернявська Наталія Сергіївна, завідувач сектору опіки, піклування та усиновлення Степаненко Ірина Віталіївна разом із заступником сільського голови Кетрисанівської сільської ради Гурдишем Дмитром Юрійовичем та начальником служби у справах дітей Піц Юлією Володимирівною відвідали прийомну сім’ю Васьковця Валерія Федоровича та Васьковець Людмили Михайлівни, які проживають селі Костомарівка на території Кетрисанівської сільської ради, та виховують троє прийомних дітей. Гості привітали із Міжнародним днем захисту дітей та вручили подарунки від обласної військової адміністрації та Кетрисанівської сільської ради.

Голова сільської ради, депутатський корпус ради та виконавчий комітет бажають миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні! Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь