Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Свято останнього дзвоника

Дата: 04.06.2024 08:55
Кількість переглядів: 26


Свято останнього дзвоника .
Останній дзвоник – це завжди особливе та хвилююче свято, що символізує завершення навчального року. У нашій гімназії це свято було проведено з великою урочистістю та теплими емоціями.

Учні, вчителі, батьки та гості зібралися на шкільному подвір'ї, щоб разом відсвяткувати цей важливий день. На початку заходу директор гімназії привітав усіх присутніх та подякував учням за їхню наполегливу працю протягом року, а вчителям – за їхню самовіддану працю та внесок у розвиток молодого покоління.

Особливо зворушливим був виступ випускників, які подякували вчителям за незабутні роки навчання та поділилися своїми планами на майбутнє.

Свято останнього дзвоника  залишило теплі спогади та радісні емоції у серцях всіх присутніх. Попереду літо, відпочинок та нові досягнення. Бажаємо всім учням гарного літа та нових звершень у наступному навчальному році!
МИРУ ТА ПЕРЕМОГИ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь